Min historie

Om mig

Tilbage i 2013 blev jeg på mit bachelorstudie  introduceret til sportspsykologi for første gang og her var det som om, at der var noget der faldt i hak. At støtte mennesker i, at nå deres mål, komme igennem svære skadesperioder og håndtere pres og stress, var lige den rette hylde for mig. Under min bachelor startede jeg derfor min første virksomhed og begyndte at arbejde med atleter vha. samtale. I starten var det primært på talent niveau, hvorfor jeg fik en unik mulighed for at tale med rigtig mange unge mennesker.


Efterhånden som jeg udviklede mig, gjorde mine klienter det samme og jeg begyndte at samarbejde med senior og elite atleter. Derudover fik jeg muligheden for at komme tættere på en anden interessant verden, scenekunsten. 


Så da jeg skulle skrive mit speciale fik jeg kæmpet mig ind hos to kendte balletter,  nemlig English National Ballet og Det Kongelige Teater i Danmark. Her fik jeg muligheden for, at undersøge hvilke psykologiske udfordringer, professionelle dansere kæmper med. Det var en unik mulighed.


Siden da, har jeg holdt fast i mine individuelle samtaler med atleter og performere. Med tiden er der dog kommet endnu et niveau på, da mange af dem jeg arbejder med nu er blevet mødre, koner til professionelle sportsfolk eller kvinder som forsøger at balancere karriere og familieliv. 

Jeg har en faglig baggrund for at kunne arbejde med disse mennekser, men har også personlig erfaring med et liv i forandring og værdikonflikter. 

Med min mand har jeg en pige fra 2017 og dreng fra 2020.

Uddannelse

Erhvervserfaring